![]() |
|
|||||||
| FAQ | Image Host | Members List | Arcade | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#781 |
|
(1100145104)
Tournaments Won: 1 Join Date: Jan 2009
My Photos: (0)
|
شمع داني به دم مرگ به پروانه چه گفت؟
گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي.. سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد گفت طولي نکشد نيز تو خاموش شوي
وقتی رفتم نه که بارون نگرفت، هوا صاف و خیلی هم آفتابی بود اگه شب می رفتم و خورشید نبود، آسمون خوب می دونم مهتابی بود دم رفتن کسی گفت سفر بخیر، که واسم غریب و ناشناخته بود اما اون وقتی رسید که قلب من همه آرزو هاشو باخته بود |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mehrdadf For This Useful Post: | leylax (09-03-2009) |
|
|
#782 |
|
меня и вы
|
ما چيستيم ؟!
جز مولکول هاي فعال ذهن زمين ، که خاطرات کهکشان هارا مغشوش ميکند !
|
|
|
|
#783 |
|
меня и вы
|
براي اعتراف به كليسا مي روم
رو در روي علف هاي روييده بر ديواره كهنه مي ايستم و همه ي گناهان خود را اعتراف مي كنم بخشيده خواهم شد به يقين علف ها بي واسطه با خدا حرف مي زنند....
|
|
|
|
#784 |
|
меня и вы
|
سلام
خداحافظ! چيز تازه اي اگر يافتيد، بر اين دو اضافه كنيد تا بل باز شود اين در گم شده بر ديوار...
|
|
|
|
#785 | ||
|
(1100145104)
|
Quote:
![]() Quote:
![]()
وقتی رفتم نه که بارون نگرفت، هوا صاف و خیلی هم آفتابی بود اگه شب می رفتم و خورشید نبود، آسمون خوب می دونم مهتابی بود دم رفتن کسی گفت سفر بخیر، که واسم غریب و ناشناخته بود اما اون وقتی رسید که قلب من همه آرزو هاشو باخته بود |
||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mehrdadf For This Useful Post: | A R @ M (09-13-2009) |
|
|
#786 | |
|
- + -
|
Quote:
منظورم صرفا واژه هست نه مفهموم ...
|
|
| The Following User Says Thank You to soroush For This Useful Post: | A R @ M (09-13-2009) |
|
|
#787 |
|
(1100145104)
|
دل دیوانه من اين همه آواره مگرد ـــ.ـــ خانه دوست همينجاست اگر بگذارند! . . . اگر بگذارند! اگر. . .
|
|
|
|
|
#788 |
|
(1100145104)
|
امید جان ز سفر باز آمد
شکر دهانم ز سفر باز آمد عزیز آن که بی خبر به ناگهان رود سفر چو ندارد دیگر دلبندی به لبش ننشیند لبخندی چو غنچه سپیده دم شکفته شد لبم ز هم چو شنیدم یارم باز آمد ز سفر غمخوارم باز آمد هم چنان که عاقبت، پس از همه شب بدمد سحر ناگهان نگار من، چنان مه نو آمد از سفر من هم، پس از آن همه دوری بعد از غم مهجوری یک شاخه گل بردم به برش دیدم، که نگار من سرخوش، ز کنار من بگذشت و ببرد یار دگرش وای، از آن گلی که دست من بود خموش و یک جهان سخن بود گل که شهره شد به بی وفایی ز دیدن چنین جدایی ز غصه پاره پیرهن بود
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mehrdadf For This Useful Post: | leylax (09-12-2009) |
|
|
#789 |
|
(1100145104)
|
دلی دارم بلای عشق و دیده
مصیبتهای دنیا را کشیده بمیرم من واسه اون دل شکسته که چون من خیری از دنیا ندیده من از این شب، شب هجرون، چه گویم از این گردونه گردون چه گویم تو که چشمات طبیب در من نیست من از دردهای بی درمون چه گویم غم و در و پریشونیم عظیمه که می دونم جدایی در کمینه هزارون غم زدند خنجر به جونم چه گویم کار این دنیا همینه واسه من که دلشکستم از غم زمونه خستم اگه مستی هم نباشه می پرستی هم نباشه دیگه چی تو زندگی درمون دردای منه اگه می خونه نباشه پس کجا جای منه من می خوام به خونه خدا برم اگه میخونه نرم کجا برم
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mehrdadf For This Useful Post: | leylax (09-16-2009) |
|
|
#790 |
|
меня и вы
|
چقدر دلم تنگ دوران کودکیست...
دورانی که هیچ خبری از اطراف خودم نداشتم و تمام زندگیم عروسکی بود که برایش مادر شده بودم!!!
|
|
|
|
#791 |
|
меня и вы
|
با توام
ای لنگر تسکین! ای تکانهای دل! ای آرامش ساحل! با توام ای نور! ای منشور! ای تمام طیفهای آفتابی! ای کبود ارغوانی! ای بنفشابی! با توام ای شور ای دلشوره شیرین! با توام ای شادی غمگین! با توام ای غم! غم مبهم! ای نمی دانم! هر چه هستی باش اما کاش.... نه! جز اینم آرزویم نیست! هر چه هستی باش...اما باش...!
ويرايش توسط A R @ M : 09-20-2009 در ساعت 08:10 PM. |
|
|
|
|
|
#792 |
|
(1100145104)
|
یک مرکز خرید وجود داشت که زنان میتوانستند به آنجا بروند و مردی را انتخاب کنند که شوهر آنان باشد.
این مرکز پنج طبقه داشت و هرچه به طبقات بالاتر میرفتند خصوصیات مثبت مردان بیشتر میشد. اما اگر در طبقه ای دری را باز کنند باید از همان طبقه مردی را انتخاب کنند و اگر به طبقه بالاتر رفتند دیگر اجازه برگشت ندارند و هر شخص فقط یکبار میتواند از این مرکز استفاده نماید. روزی دو دختر که با هم دوست بودند به این مرکز رفتند تا شوهر مورد نظر خود را انتخاب کنند. بر روی درب طبقه اول نوشته بود این مردان شغل و بچه های دوست داشتنی دارند. دختری که این تابلو را خوانده بود گفت خب بهتر از بیکاری یا بچه نداشتن است!! ولی دوست دارم ببینم در طبقات بالا چه مواردی هست!! در طبقه دوم نوشته بود این مردان شغلی با حقوق زیادو بچه های دوست داشتنی و چهره زیبا دارند. دختر گفت: هوووممم طبقه بالا چه جوریه؟؟؟ طبقه سوم نوشته بود این مردان شغلی با حقوق زیاد و بچه های دوست داشتنی و چهره های زیبا و در کار خانه نیز کمک می کنند.دختر گفت چقدر وسوسه انگیز برویم و طبقه بعدی را ببینیم.در طبقه چهارم نوشته بود:این مردان شغلی با حقوق زیاد و بچه های دوست داشتنی و چهره های زیبا و در کار خانه کمک میکنند و در زندگی هدفهای عالی دارند. آندو واقعا به وجد آمده بودند و دختر گفت: وای چقدر خوب چه چیز ممکن است در طبقه آخر باشد آندو از شوق زیادشروع به گریه کردند. آنها به طبقه پنجم رفتند آنجا نوشته شده بود : این طبقه فقط برای این است که ثابت کند زنان هیچوقت راضی شدنی نیستند. از این که به مرکز خرید ما آمدید متشکریم و روز خوبی را برای شما آرزومندیم.
|
|
|
|
|
#793 |
|
μάρτυρας
|
سکانس ِ آخر وجودم
بد جور بوی زندگی می دهد . . . می خواهم بخوابم صعود نزدیک است حصاری نیست دیواری نیست ... می خواهم بخوابم . . . اگرچه ... ماه با چراغ های خاموش کاری ندارد
|
|
|
|
#794 |
|
μάρτυρας
|
سرگردان
میان پاییز... - همراه برگ ها کاش مرا هم جایی می برد باد-
|
|
|
|
#795 |
|
μάρτυρας
|
در راهم،
تنها با پشتی خميده از ... کوله بار ِ سنگین ِ یاد ها...
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|